Miért éppen az Energetika 2020 Kft?

Néhány ok, miért érdemes minket választania

Tapasztalat

Lakásszellőzés témakörben valószínűleg mi vagyunk Magyarország legnagyobb tapasztalattal rendelkező csapata. Több mint kétszáz központi hővisszanyerős szellőztető rendszerünk működik országszerte, kivétel nélkül Zehnder vagy Paul géppel (2017). Ezeknek túlnyomó részét mi terveztük, mi értékesítettük, felügyeletünk alatt kerültek beépítésre és beüzemelésre.

Tulajdonosaik nagy megelégedettséggel használják őket. Szűrőcsere, karbantartás és az üzemeltetés során felmerülő kérdéseik miatt rendszeres kapcsolatot tartunk velük.

Tudás

Az épületgépészet más területén is járatosak vagyunk, terveztünk már gyárépületet és díjnyertes irodaépületet is, de fő szakterületünk a hővisszanyerős lakásszellőzés. Az elmúlt években többszáz kiviteli terv került ki mérnökeink kezéből, ezek nagy része meg is valósul. Passzívházas tapasztalattal is rendelkezünk. Ha kíváncsi, milyen színvonalú tervezési munkát végzünk, kattintson ide:Tervezés

Zehnder kereskedelmi képviselet

Valószínűleg mi vagyunk a legnagyobb Zehnder forgalmazó Magyarországon. A Zehnder termékeket folyamatosan raktáron tartjuk, viszonteladókat is kiszolgálunk az ország távolabbi pontjain is. Nálunk nem talál más termékeket, mi nem kívánjuk az összes gyártót virtuálisan képviselni. Mi a Zehndert választottuk még 2012-ben, és el tudjuk mondani, hogy miért érdemes Önnek is a Zehndert választania. Tőlünk nyugodtan kérdezhet, naprakész tudással rendelkezünk a Zehnder és Paul készülékekkel és rendszerelemekkel kapcsolatban. Tudjuk a választ, mert ezekkel a termékekkel dolgozunk egész nap, és ezt a tudásunkat a Zehnder itthoni és külföldi képzésein rendszeresen fejlesztjük is. Kereskedelmi tevékenységünkről itt olvashat többet: Kereskedelem

Kiegészítő szolgáltatások: kivitelezés, szerviz

Mi nem elsősorban áruház vagyunk, sőt hagyományos eladóterünk egyáltalán nincs. Mi nem termékeket árulunk, hanem komplex megoldást adunk, a tervezéstől a beüzemelésig, és azon túl is. Ehhez rendelkezünk minden szükséges géppel, szerszámmal, eszközzel, és tudással. Az ország egész területén vannak kivitelező partnereink, akik beszerelik és beüzemelik a nálunk tervezett-vásárolt rendszereket. Tekintettel a nagy számú általunk értékesített Zehnder hővisszanyerő gépre, nálunk Zehnder hővisszanyerő gép alkatrészeket is raktáron talál.

Elkötelezettség az épületenergetika irányában. Cél: a közel nulla energiaigény

Már a cég alapításakor szerettük volna kifejezni, hogy a legfontosabb célunk a magas színvonalú épületgépészeti rendszerek, technológiák terjesztése, alkalmazása. Nevünk, az Energetika 2020 Kft utalás a 2020-tól érvényes szigorú épületenergetikai szabályozásra, ami a köztudatban a "közel nulla" energiaigényként kezd ismertté válni. Épületenergetikai tanúsítással is foglalkozunk, pontosan ismerjük, hogy egy gépészeti eszköz vagy egy építészeti megoldás hogyan változtatja meg az épület energetikáját, azaz üzemeltetésének költségeit. Valószínűleg mi vagyunk ebből a témakörből a legnagyobb tapasztalatot összegyűjtött csapat Magyarországon, lakóépület vonatkozásban mindenképp.