Zehnder ComfoAir 350 Basic hővisszanyerős szellőztető akció

A Zehnder április 1-től kínálja  "Basic" sorozatának ComfoAir 350 típusú gépét, illetve más légtechnika elemeket (pl. a Comfotube légcsatornákat is). Az akciós elemeket megtalálja a webáruházunkban. Az alábbi táblázatban összegyűjtöttük a legfontosabb különbségeket a két géptípus (ComfoAir 350 Basic és a ComfoAir Q350) között:

2018 január 22-től akciós áron kínáljuk a Zehnder két ventilátoros, egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető gépeit, és egyes kiegészítőket. Ellentétben az olcsó, egy ventilátoros, kerámiabetétes típusoktól, a két ventilátoros Zehnder típusok egyesével telepíthetők, tehát elég csak egyet vásárolni. Ha kíváncsi a különbségekre, olvassa el az Ezermester magazinban megjelent cikkünket: Ezermester Zehnder egyhelyiséges gépek

Zehnder Comfospot 50 hővisszanyerő

Két ventilátoros, entalpia hőcserélős szellőztető. Ventilátorai radiál kialakításúak. Pollenszűrővel is ellátható. Műanyag, vagy rozsdamentes acél külső ráccsal rendelhető. 

comfospot 50 lakasszelloztetoComfospot 50 akciós árak a webáruházban: Zehnder Comfospot 50 ár

Zehnder ComfoAir 70 hővisszanyerő

Két ventilátoros, entalpia hőcserélős szellőztető. Ventilátorai radiál kialakításúak. Pollenszűrővel is ellátható. Műanyag, vagy rozsdamentes acél külső ráccsal rendelhető. Lehetőség van egy vagy két helyiség gépre csatlakoztatására, így több helyiség is szellőztethető.

ComfoAir70 szellozteto e2020

ComfoAir 70 akciós árak a webáruházban: Zehnder ComfoAir 70 ár

November 13-tól január 12-ig bezáróan akciós áron rendelhetők egyes PAUL hővisszanyerők, Zehnder légcsatorna rendszerelemekkel együtt.